OMG

Jongetje (7) krijgt hartverwarmend antwoord op kaartje aan zijn overleden vader

foto: Facebook: Teri Copland
  1. Newschevron right
  2. Jongetje (7) krijgt hartverwarmend antwoord op kaartje aan zijn overleden vader

Bij het Britse postbedrijf Royal Mail zit het al wel goed met de kerstgedachte. Zij zagen onlangs het kaartje van de 7-jarige Jase voorbijkomen. Deze was gericht aan zijn overleden vader. Een medewerker van het bedrijf besloot te reageren.

Veilig bezorgd

Op het kaartje zat namelijk een berichtje met een verzoek aan de postbode: "Meneer de postbode, kunt u dit naar de hemel brengen voor mijn vaders verjaardag? Dank u." Royal Mail stuurde Jase een brief terug om hem te verzekeren dat zijn kaartje veilig is aangekomen. "Het was een lastige uitdaging om onderweg sterren en andere hemellichamen te ontwijken. Desondanks kunnen we je verzekeren dat dit belangrijke stukje post bezorgd is!"

Dankbare moeder

De vader van Jase is vier jaar geleden op 28-jarige leeftijd plotseling overleden. Teri, de moeder van Jase, uitte haar dankbaarheid richting Royal Mail gisteren via een Facebookpost: "Ik kan niet uitdrukken hoe emotioneel hij is, wetende dat zijn vader zijn kaartje heeft gekregen". Volgens Teri wou Jase per se de kaart versturen omdat "iedereen op zijn verjaardag een kaartje hoort te krijgen". Ze roept op om de post te delen, zodat deze bij al het personeel van Royal Mail terecht komt. Inmiddels hebben al meer dan 220.000 mensen dit gedaan. "Royal Mail, jullie hebben mijn vertrouwen in de mensheid hersteld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie