OMG

Deze student zoekt zijn stageplaats op een hele unieke manier

foto: twitter/Sfinesseforever
  1. Newschevron right
  2. Deze student zoekt zijn stageplaats op een hele unieke manier

Een stageplaats vinden is voor sommige leerlingen een haast onmogelijke taak. Dat is niet alleen in Nederland een probleem. Ook in Engeland lukt het sommige scholieren maar moeilijk om een stageplaats te fixen en daarom vond Josué Bapeck een geniale manier om toch de aandacht te trekken van werkgevers.

Gemotiveerde student zoekt werkervaring

Josué stond met een kartonnen bordje bij metrostation London Bridge. Op het bord was de volgende tekst te lezen: "Gemotiveerde student van de universiteit van Southampton die werkervaring zoekt in de managementconsulting-branche. Neem vooral een foto en verspreid mijn boodschap."

Viraal

Een toevallige voorbijganger, genaamd SK, zag Josué zitten bij het station. In eerste instantie kon hij de tekst niet lezen, maar op de terugweg stond de jongeman er nog steeds. SK - die de eigenaar van een muzieklabel blijkt te zijn - nam een foto van het kartonnen bord en verspreidde het bericht via Twitter. De foto ging daarna snel viraal en staat inmiddels op duizenden likes en retweets. Laten we hopen dat iemand Josué aan een stageplaats kan helpen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie