OMG

Deze celebs tillen de 'Ugly Christmas Sweater' naar een nieuw level

  1. Newschevron right
  2. Deze celebs tillen de 'Ugly Christmas Sweater' naar een nieuw level

Het is eindelijk zo ver, de gezelligste tijd van het jaar! Veel mensen hebben de perfecte outfit al lang klaar liggen. Die outfit hoeft niet altijd glitter & glamour te zijn, ook niet voor de celebrities. De 'Ugly Christmas Sweater' duikt ieder jaar opnieuw op, maar dit jaar wisten deze celebs de categorie foute truien weer een niveautje omhoog te tillen.

1. Mike Tyson

Mike Tyson houdt van kerst. Maar meer nog: van zichzelf. Gefeliciteerd Mike Tyson, dit is misschien wel de meest narcistische kersttrui ever!

2. James Franco

Hoewel... Mike is niet de enige die een kerst vol zelfliefde beleeft. Op de kersttrui van James Franco staat namelijk James Franco die een selfie maakt. Trek die trui aan, knuffel een schattig hondje en je hebt de ideale foto om de hele dag (zelf) naar te kijken.

3. Snoop Dogg

Snoop Dogg is een grote kerstliefhebber. Toch haalt zijn liefde voor de kerstboom het niet bij zijn andere favoriete groene plant. Hoe kun je je liefde voor marijuana en kerst nu beter uitdragen dan met een trui?

4. Miley Cyrus

Ook Miley Cyrus deelt dezelfde liefde voor de hennepplant. Ze postte een foto van haar in een fluffy glittertrui, terwijl ze een joint aan het roken is. De kerstgedachte blijft natuurlijk ''liefde en vrede voor iedereen'', dus past Miley de beschrijving nog even aan naar 'Hoe, Hoe, Hoe'. Over wie ze het heeft is onbekend.

Haar verloofde Liam Hemsworth doet trouwens gewoon vrolijk mee!

5. David Beckham

Het dragen van een 'Ugly Christmas Sweater' kan meestal door de beugel, juist omdat het zo fout is. Het wordt een stukje triester als je het niet helemaal doorhebt. Zo ook David Beckham.

6. Drake

Oké, nu wordt er een beetje valsgespeeld, want deze foto is stiekem al vijf jaar oud. Maar hij mag gewoon niet ontbreken, want Drake overtreft hiermee toch wel elk level van cuteness. Of uglyness, oordeel zelf.

Ster advertentie
Ster advertentie