OMG

Jongen van ongemakkelijke 'Side Eyes'-meme is nu succesvolle sporter

foto: Know Your Meme / Instagram: @dieunerst
  1. Newschevron right
  2. Jongen van ongemakkelijke 'Side Eyes'-meme is nu succesvolle sporter

De naam Dieunerst Collin zegt je misschien weinig, maar zodra je zijn wereldbekende meme ziet, weet je meteen om wie het gaat. Je weet wel, dat ene jochie dat heel awkward naar de zijkant kijkt. Datzelfde jochie is inmiddels een succesvolle sporter!

Terio at Popeyes

De meme dateert uit 2013 en heet officieel Terio at Popeyes. Dieunerst stond rustig in de rij bij een fastfoodrestaurant van Popeyes, wachtend totdat hij kon bestellen, toen er ineens iemand op 'm afliep. Die persoon filmde Dieunerst met z'n smartphone en deed alsof hij de bekende Vine-bekendheid Lil TerRio was. Aan de blik van Dieunerst is te zien dat hij confused as f*ck was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Staatskampioen

Na al die jaren is de meme nog altijd immens populair. Maar hoe gaat het nu met Dieunerst? Nou, heel goed! Hij staat nog altijd in de schijnwerpers, maar dit keer om iets anders.

Hij is nu namelijk een succesvolle American footballer. Zo werd hij afgelopen week staatskampioen van de Amerikaanse staat New Jersey met zijn high school-team East Orange Jaguars. "Stel je voor dat je geen staatskampioen bent. Geen idee hoe dat voelt", schrijft Dieunerst trots op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie