OMG

YouTuber steekt zichzelf in brand na weddenschap met volgers

  1. Newschevron right
  2. YouTuber steekt zichzelf in brand na weddenschap met volgers

De Koreaanse YouTuber Shin Tae Il streamt dagelijks hoe hij live aan het gamen is. Onlangs daagden zijn volgers hem uit om eerste te worden in de game Fall Guys. Als Shin geen eerste zou worden, dan moest hij als straf zijn boxershort voor de duur van vijf seconden in brand steken. Een normaal mens zou zo'n uitdaging rondom de edele delen direct afslaan, maar Shin Tae Il ging op de een of andere manier akkoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTuber on fire

De YouTuber bleek een man van zijn woord, want toen hij geen eerste werd besloot hij zijn onderbroek in brand te steken. Aan het einde van de video, zo rond 03.17.15 is te zien hoe Shin Tae Il in een onderbroek gaat staan, aanstekervloeistof over zijn ondergoed giet en vervolgens zijn kruis in brand steekt. Kijkers waren geschokt, waarschijnlijk omdat ze nooit hadden gedacht dat hij het zou doen.

Brandwonden

De pijn die Shin Tae Il voelde, was duidelijk te zien op zijn gezicht. Uiteindelijk bleek in het ziekenhuis hoe zwaar de schade was. Hij bleek tweedegraads brandwonden te hebben opgelopen. Laten we voor zijn eigen bestwil hopen dat hij dit nooit meer doet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie