OMG

Droombaan: pizzaketen zoekt professionele pizzaproever

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Droombaan: pizzaketen zoekt professionele pizzaproever

Is pizza eten je favoriete hobby en wil je daarvoor betaald krijgen? Dan is er vandaag goed nieuws voor je! Domino's is namelijk op zoek naar een professionele pizzaproever. Jep, je leest het goed.

Proeven en zelf bedenken

Als professionele pizzaproever krijg je bij Domino's de taak om zelf pizza's te proeven en deze vervolgens te beoordelen in video's die je op social media deelt. Het gaat niet alleen om pizza's die al op het menu staan. Zo moet je ook handig zijn in het maken van pizza's die onder andere voorgesteld worden door klanten. Maar daar blijft het niet bij. Je krijgt namelijk ook nog eens de ruimte om zelf nieuwe pizza's te bedenken.

Flexibele werktijden

Wat betreft werktijden, doet Domino's niet te moeilijk. Je mag namelijk je pizzaproef-tijden indelen naar eigen wens. Ook ben je zowel parttime als fulltime welkom bij de pizzaketen. De hoogte van het salaris wordt niet vermeld. Daarover valt alleen te lezen dat je een deel in bitcoin kunt laten uitbetalen. Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Solliciteren kan tot en met 30 september.

Ster advertentie
Ster advertentie