OMG

VIDEO: Beauty-blogger filmt tijdens eigen hersenoperatie

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Beauty-blogger filmt tijdens eigen hersenoperatie

Van hun dieet tot huilpartijen, tegenwoordig delen vloggers en bloggers zo ongeveer alles met hun volgers. Maar beauty-blogger Courtney Elizabeth Warner gaat nog een stapje verder. Zij heeft haar eigen hersenoperatie gefilmd die ze moest ondergaan, omdat ze een hersentumor heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

moeilijk om terug te kijken

Courtney had haar camera meegenomen, omdat ze het interessant vond om te zien hoe het er tijdens de operatie aan toe zou gaan. In de video vertelt ze dat ze de beelden in de eerste weken na de operatie niet kon terugzien, maar toen ze het afgelopen week toch deed, wilde Courtney het ook met haar kijkers delen.

Gelukkig zijn de beelden niet heel schokkend, omdat ze de camera ergens bovenin een hoek had geplaatst aan de kant waar je niks van haar hersenen kon zien.

wakker tijdens operatie

Wat je wel ziet is hoe een spraak-coach Courtney er tijdens de operatie doorheen sleept. Om de tumor goed te kunnen zien door de chirurgen, was de blogger namelijk wakker tijdens de operatie. Dit wordt vaak gedaan om testjes te kunnen doen tijdens de operatie, zodat artsen het verschil kunnen zien tussen haar hersenen en haar tumor.

meer video's

Courtney heeft al meerdere video's over haar tumor gedeeld, waaronder eentje waarin ze vertelt hoe ze erachter kwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie