OMG

Man gearresteerd nadat hij 6 jaar lang dood in scène heeft gezet

foto: Police Oklahoma Cityfoto: Police Oklahoma City
  1. Newschevron right
  2. Man gearresteerd nadat hij 6 jaar lang dood in scène heeft gezet

De autoriteiten van Oklahoma en de Amerikaanse Marshals hebben een man gevonden die naar verluidt zes jaar geleden zijn dood in Georgia had vervalst. Het zou gaan om de 36-jarige Christopher Tomberlin die in 2015 werd verdacht van een poging tot moord op zijn toenmalige vrouw.

Poging tot moord

De politie van Oklahoma City en de Marshals Service Metro Fugitive Task Force werkten wekenlang samen aan een onderzoek dat zorgde voor de arrestatie van Tomberlin. "Hij werd gezocht, omdat hij in 2015 zijn toenmalige vrouw wilde vermoorden. Kort na het incident deed Tomberlin alsof hij dood was en heeft hij tot nu toe aan arrestatie weten te ontkomen", aldus een van de politiemannen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verbaasd

Tomberlin heeft naar verluidt een bijl naar zijn toenmalige vrouw gegooid en een bijtafdruk op haar hand achtergelaten. Hij werd gearresteerd, maar na zijn vrijlating uit de gevangenis zou Tomberlin zijn eigen dood in scène hebben gezet. Nieuw bewijs toonde echter aan dat hij nog leefde en in Oklahoma woonde. Hij werkte daar als freelance tattoo-artiest en was verbaasd toen de politie aan zijn deur stond. Hij is gearresteerd en momenteel wordt uitgezocht hoe Tomberlin in Oklahoma terecht is gekomen.

Ster advertentie
Ster advertentie