OMG

Identieke tweeling wil trouwen met dezelfde man

  1. Newschevron right
  2. Identieke tweeling wil trouwen met dezelfde man

De Australische tweeling Anna en Lucy DeCinque werd vorig jaar uitgeroepen tot de meest identieke tweeling ter wereld. De twee delen alles: hun kleding, hun werk, hun huis en zelfs hun vriendje. Nu zijn ze klaar voor de volgende stap, namelijk trouwen! De zussen weten alleen niet hoe ze dat kunnen doen. Daarom vragen ze nu in een video om advies.

''We zijn nu vijf jaar samen en we willen met dezelfde man, Ben, trouwen. Is het mogelijk? Kan dit werken? We hebben gehoord dat het misschien mogelijk is in Tucson.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijksbootje

Anna en Lucy DeCinque wonen in Australië, waar het niet mogelijk is om met meerdere mensen te trouwen. Ook in veel andere continenten is polygamie strafbaar. In sommige Amerikaanse staten, zoals Utah is het niet strafbaar. Toch is het ook daar niet mogelijk om met meerdere mensen in het huwelijksbootje te stappen.

Zelfde bedpartner

Eerder vertelden de twee in een video hoe het is om dezelfde man te delen in de slaapkamer:''We zijn met zijn drieën in de slaapkamer, maar het draait altijd om Ben. We doen niets met elkaar. Ben behandelt ons precies hetzelfde. Als hij Anna kust, kust hij me gelijk daarna. Hij houdt allebei onze handen vast als we buiten zijn.''

Identiek

De tweeling werd vorig jaar door een Japans tv-programma uitgeroepen tot de meest identieke tweeling ter wereld. Hun vriend Ben kan wel onderscheid maken tussen de twee meisjes, maar zie jij het verschil?

Ster advertentie
Ster advertentie