OMG

Gavin kreeg de paar handen waar hij van droomde voor kerst

foto: Facebook: Kori Suitter
  1. Newschevron right
  2. Gavin kreeg de paar handen waar hij van droomde voor kerst

Gavin Sumner uit de Amerikaanse plaats Clarksville heeft het mooiste cadeau ooit ontvangen voor kerst. De elfjarige jongen die zonder handen werd geboren, kreeg namelijk een paar handen.

Handen voor kerst

De meeste jongeren van Gavins leeftijd vragen om games of een paar sneakers voor kerst, maar Gavin wilde niets liever dan een paar handen. Zijn moeder deelde die wens op Facebook en kwam daardoor in contact met Anthony Economos, de marketingdirecteur en productontwikkelaar van Bedstone Creative.

3D-printende vrijwilligers

Economos is nauw betrokken bij een online gemeenschap van vrijwilligers met een 3D-printer. Zij printen kosteloos of tegen zeer weinig betaling prothetische ledematen voor kinderen of volwassenen. Je kan wel raden wat hierna gebeurde. Met hulp van de 3D-printende vrijwilligers fixte hij een paar prothetische handen voor Gavin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Accepteren

Die handen met elk drie vingers zijn van grote waarde voor Gavin. Dingen die jij en ik als normaal beschouwen, zijn voor hem vaak onmogelijk geweest. Zoiets als fietsen of een beker vasthouden, heeft hij nooit kunnen doen. Nu lijkt het te kunnen, maar zelfs als dat niet gaat laat hij zich niet uit het veld slaan. Gavin blijft realistisch: "Ik neem genoegen met het feit dat er dingen zijn die ik niet kan doen. Dat moet ik accepteren."

Burgemeester

De moeder van Gavin, Kori Suitter, heeft op Facebook een bericht gedeeld waarin foto's en video's van het moment te zien zijn waarin hij de handen ontvangt van de burgemeester. Daarin dankt ze iedereen voor hun hulp bij het realiseren van Gavins droom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie