OMG

Tientallen vrouwen ontvangen gebruikte condooms per post

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Tientallen vrouwen ontvangen gebruikte condooms per post

Zeker 65 vrouwen uit de Australische stad Melbourne hebben de afgelopen drie maanden gebruikte condooms via de post ontvangen. Australische media melden dat de brieven gepaard gingen met "zeer beeldende handgeschreven verhalen". De politie neemt de zaak heel serieus en is een onderzoek gestart om de dader op te sporen.

Zelfde school

De 65 slachtoffers hebben een ding met elkaar gemeen: ze gingen in 1999 allemaal naar de vrouwenschool Kilbreda College in Melbourne. Op dit moment zitten er negenhonderd kinderen op de school. De politie vermoedt dat de dader de adressen van de dames achterhaald heeft via het jaarboek van de school.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doelgerichte actie

De eerste melding over de handgeschreven post met gebruikte condoom kwam in maart bij de politie binnen. In nog geen drie maanden tijd staat de teller dus al op 65 meldingen van verschillende slachtoffers. De politie sluit niet uit dat er meer vrouwen gebruikte condooms hebben ontvangen en gaat uit van een doelgerichte actie. In het kader van het onderzoek verzoekt de politie dan ook alle mensen in Melbourne die soortgelijke post ontvangen hebben om zich te melden.

Ster advertentie
Ster advertentie