OMG

Vrouw had per ongeluk affaire met de man van haar beste vriendin

foto: Instagram: @honeyybrooksvipfoto: Instagram: @honeyybrooksvip
  1. Newschevron right
  2. Vrouw had per ongeluk affaire met de man van haar beste vriendin

OnlyFans-model Honeyy Brooks had per ongeluk een affaire met de echtgenoot van haar beste vriendin. Volgens haar gaf de man duizenden dollars uit aan haar video's op het platform, terwijl hij zijn identiteit anoniem hield. De echtgenoot ging zelfs voor 'the girlfriend experience' en nam het duurste pakket af, waarbij Brooks de afnemer behandelt alsof ze daadwerkelijk een relatie hebben. "Mijn vriendin kwam er na zes maanden achter en wil nu geen contact meer met me."

The girlfriend experience

Met haar video's op OnlyFans verdient Brooks zo'n 90.000 dollar per maand, onder meer door naakt het gras te maaien. Ze keek er dus niet heel raar van op toen ze zo'n zes maanden geleden een nieuwe abonnee verwelkomde die veel geld uitgaf, aangezien ze wel vaker zulke bedragen ontvangt.

De abonnee die uiteindelijk de echtgenoot van haar beste vriendin bleek te zijn, schafte in korte tijd al haar video's aan, vertelt Brooks aan Femail. "In drie maanden kocht hij alles wat ik had aangeboden. Daarnaast was hij iedere avond online om met mij te chatten. Hij wilde een meer persoonlijke ervaring." Bovenop de standaard fee die Brooks van de man ontving, kocht hij 'the girlfriend experience', dat per week maar door één persoon aangeschaft kan worden. "Als je het pakket koopt, kun je me zien als jouw online vriendin. Ik ben de hele week van jou en doe alles wat je wil."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Online affaire

Als je Brooks een week lang als je online vriendin wil hebben, moet je daar zo'n 3700 dollar betalen. "Voor veel mensen is het gebruikelijk om het pakket voor een week of een maand te kopen, maar deze man bleef maar liefst drie maanden betalen." In die periode heeft Brooks dagelijks contact gehad met de man en op seksueel gebied precies gedaan wat hij haar vroeg. "We hadden veel lol samen en ik was blij met het geld dat ik verdiende, totdat hij ineens van de aardbodem verdween."

Volgens Brooks is het gebruikelijk dat abonnees op OnlyFans anoniem blijven en kon zij hem tijdens zijn afwezigheid niet contacteren. "We kunnen helemaal geen informatie van hen zien als ze dat niet willen delen, behalve hun gebruikersnaam. Maar ook die is natuurlijk verzonnen en niet officieel."

Man van haar beste vriendin

De 32-jarige Brooks had geen idee met wie ze te maken had, totdat ze een reeks gemiste oproepen en berichten van haar beste vriendin ontving. "Neem op, neem op! Het gaat over mijn man", zou ze gestuurd hebben. "Toen ik haar verdriet hoorde, besefte ik pas wat er aan de hand was. Mijn hart zakte gewoon weg." Brooks kon haar oren niet geloven en kon niet begrijpen dat ze zo lang een intieme band had met iemand die ze eigenlijk supergoed kent. "Het feit dat we elkaar gewoon in het echt kennen is onwerkelijk. En dan is het ook nog de echtgenoot van mijn beste vriendin."

Volgens Brooks was de onthulling een grote shock voor haar. Ze was zich namelijk van geen kwaad bewust. Haar vriendin neemt haar echter wel het een en ander kwalijk en heeft de vriendschap verbroken. "Ze heeft me overal op geblokkeerd en wil geen contact meer met me." De vrouw en haar echtgenoot zijn nog wel bij elkaar, waardoor Brooks zich onbegrepen voelt. "Aan de ene kant voel ik me leeg, omdat ik geen contact meer heb met iemand waarmee ik heel intiem was. Maar ik voel vooral dat mijn hart is gebroken, omdat ik mijn beste vriendin ben verloren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie