OMG

Medewerkster drive-thru ontkomt ternauwernood aan ontvoering

foto: Twitter: @AuburnWAPolicefoto: Twitter: @AuburnWAPolice
  1. Newschevron right
  2. Medewerkster drive-thru ontkomt ternauwernood aan ontvoering

Een klant bij een drive-thru in Auburn, Washington heeft afgelopen maandag geprobeerd om de medewerkster die hem hielp te ontvoeren. De vrouw had op tijd door dat de man haar zijn auto in wilde trekken en kon gelukkig ternauwernood aan de ontvoeringspoging ontsnappen. De politie van Washington deelde deze week de camerabeelden van het incident om de verdachte op te sporen.

Wisselgeld

In de video die de politie via social media deelde is te zien dat de man toesloeg toen de barista haar arm uit het raam stak om de klant zijn wisselgeld te geven. De man pakte vervolgens op agressieve wijze haar arm beet en probeerde haar zijn pick-uptruck in te trekken.

Het slachtoffer mag van geluk spreken dat ze op tijd doorhad dat de man slechte bedoelingen had. Ze verzette zich hevig en wist uiteindelijk te voorkomen dat ze door het raam werd getrokken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opvallende kabel

Tijdens de ontvoeringspoging had de man een opvallend object bij zich, dat ook in de beelden terug te zien is. "De verdachte probeerde het slachtoffer door het raam te slepen met behulp van een opvallende kabel waarmee hij haar aan zich wilde vastmaken", schreef de politie van Washington op Twitter. "Gelukkig wist de barista zichzelf te bevrijden voordat hij wegreed."

Na het publiceren van de foto's van de getatoeëerde arm van de man ontving de politie meerdere tips die leidden tot de aanhouding van de verdachte. Het is nog niet duidelijk welke straf hij krijgt. De man blijft in ieder geval vastzitten tot de aanklachten bekend zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie