OMG

Man schiet McDonald's medewerker neer vanwege ruzie om koude friet

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man schiet McDonald's medewerker neer vanwege ruzie om koude friet

Een 20-jarige man heeft een medewerker van de McDonald's neergeschoten na een ruzie om koude friet. De verdachte kwam naar het restaurant toe nadat zijn moeder niet tevreden was over haar bestelling. CBS New York meldt dat de medewerker buiten opgewacht werd en in een plas van zijn eigen bloed werd gevonden.

Drama

Het incident vond afgelopen maandag rond 19.00 uur plaats bij een McDonald's-filiaal in Brooklyn, New York. Een vrouw genaamd Lisa Fulmore liep het restaurant binnen om een bestelling op te halen die ze via de mobiele McDonald's-app had gedaan. Maar wat een routinematige transactie aan de kassa had moeten zijn, veranderde langzaam in een vreselijk drama.

Friet was koud

Fulmore was namelijk niet tevreden over haar bestelling. "De friet was koud", vertelt de 40-jarige vrouw in een verklaring. "Ik vroeg het meisje om de frietjes te verwisselen omdat ze koud waren. Ze was binnen tien seconden weer terug, dus ik dacht dat het nieuwe frietjes waren. Ik vertrouwde haar en vertrok. Vervolgens besefte ik me na het derde frietje dat het nog steeds hetzelfde koude bakje friet was."

De moeder van drie kinderen vervolgt en legt uit dat ze weer naar het filiaal toeging om het eten terug te brengen. "Daar vroeg ik haar: 'Waarom zou je me dezelfde bak friet geven en me laten denken dat je me nieuwe frietjes hebt gegeven?' Dat vonden de medewerkers allemaal erg grappig. Ze begonnen me uit te lachen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoon komt naar filiaal

Fulmore kon niet lachen om de service van de McDonald's-medewerkers. "Ik dacht bij mezelf: wat is hier grappig aan? Ik heb voor eten betaald en ik wil graag krijgen waar ik om vraag. Een van hen zei: 'Al dit gedoe, alleen maar over friet?'" Volgens de vrouw begonnen de medewerkers toen onaardiger te worden en grappen te maken over dat ze eten tussen haar tanden had.

Vanaf dat moment escaleerde de situatie. Fulmore was ondertussen aan het bellen met haar 20-jarige zoon Michael Morgan, die toevallig in de buurt was. Hij besloot om langs de McDonald's te rijden, omdat hij niet blij was met hoe zijn moeder behandeld werd door het personeel. "Jullie moeten allemaal normaal doen tegen mijn moeder", zei Morgan, voordat hij een medewerker genaamd Matthew Jeremiah Webb vroeg om met hem mee naar buiten te gaan.

Buiten opgewacht

Webb ging in eerste instantie niet in op de uitnodiging van Morgan. Toen hij tien minuten later toch naar buiten ging, bleek dat hij daar werd opgewacht. De medewerker liep, zonder zijn uniform aan, naar buiten en werd in zijn nek geschoten door Morgan. De zoon van de ontevreden klant ontvluchtte vervolgens het plaats delict.

Niet veel later werden zowel Fulmore als haar 20-jarige zoon aangehouden. Volgens de laatste berichten zal de moeder echter niet worden aangeklaagd. Morgan zit momenteel vast in afwachting van zijn proces, terwijl het slachtoffer in kritieke toestand verblijft in het Brookdale University Hospital and Medical Center.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie