OMG

Man in VS schiet Subway-medewerkster dood vanwege te veel mayonaise op broodje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Man in VS schiet Subway-medewerkster dood vanwege te veel mayonaise op broodje

In de Amerikaanse stad Atlanta is afgelopen zondag een medewerkster van de broodjeszaak Subway doodgeschoten na een ruzie met een boze klant. De man zou kwaad geworden zijn, omdat de medewerkster volgens hem te veel mayonaise op zijn broodje had gedaan.

Te veel mayo

Volgens de lokale politie kreeg de man het aan de stok met twee werkneemsters in het Subway-filiaal vanwege het teveel aan mayo op zijn broodje. Rond 18:30 uur (Amerikaanse tijd) zou hij zijn wapen hebben getrokken en op de twee vrouwen hebben geschoten. Een van hen overleed ter plekke, terwijl de andere medewerkster ernstig gewond raakte en met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Het is nog onbekend hoe het nu met haar gaat.

Na het tragische schietincident sloeg de schutter op de vlucht. De politie heeft nog geen verdachte kunnen aanhouden.

"Ruzies uitpraten"

Politiechef Darin Schierbaum meldt aan lokale media dat tot zover in 2022 het grootste gedeelte van de schietpartijen in Atlanta voortkomen uit ruzies. "We hebben individuen nodig die hun ruzies willen uitpraten, weglopen en geen wapens gebruiken", vertelt Schierbaum. "We kunnen drugsoperaties uitschakelen en we kunnen bendeorganisaties ontmantelen, maar we kunnen iemand die boos is niet tegenhouden omdat er teveel mayonaise op zijn broodje zit."

Ster advertentie
Ster advertentie