OMG

Vrouw die lichaam van haar kind dumpte doodgestoken door vader van het kind

foto: Facebook: LaDonia Patrice Boggs
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die lichaam van haar kind dumpte doodgestoken door vader van het kind

Een vrouw uit Washington DC, die het levenloze lichaam van haar zoon vorig jaar in een container dumpte, is neergestoken door de vader van het kind. De baby was twee maanden oud toen hij naar verluidt stierf in zijn slaap, voordat zijn moeder in paniek raakte en het lijk bij het vuilnis gooide.

Steekwond

De politie van Washington DC kreeg op woensdag 27 april rond 3 uur 's nachts meldingen binnen van een incident in een appartementencomplex aan de Benning Road. Daar troffen ze het lichaam van de 39-jarige LaDonia Boggs in haar woning aan met steekwonden. Volgens People constateerden de agenten ter plekke dat ze aan haar verwondingen was overleden.

Niet veel later werd de 44-jarige Carl Jones gearresteerd. Jones is de vader van Boggs' zoon, Kyon Jones, die bijna een jaar geleden als vermist werd opgegeven. Kyon werd voor het laatste gezien op 5 mei 2021. Twee dagen later maakte de familie melding van zijn vermissing.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paniek

Uit een gesprekopname verkregen door WRC-TV, waarin Boggs toegeeft het kind te hebben gedumpt bij het vuilnis, blijkt dat Kyon is gestorven terwijl hij met zijn moeder lag te slapen. "Het laatste wat ik me herinner is dat hij op mijn borst lag. Daarna ben ik in slaap gevallen en ben ik over hem heen gedraaid. Toen ik wakker werd en me omdraaide, merkte ik dat hij nergens meer op reageerde. Hij ademde ook niet meer en toen raakte ik in paniek."

Boggs vertelde de politie dat ze PCP, een narcosemiddel, gebruikte voordat ze zich per ongeluk over haar zoon heen draaide. Ze werd in eerste instantie beschuldigd van moord, maar het proces liep vertraging op door geknoei met bewijsmateriaal. Het lichaam van Kyon is nooit teruggevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie