OMG

Chanica Kist gaat héél ver voor de allernieuwste sneakers

  1. Newschevron right
  2. Chanica Kist gaat héél ver voor de allernieuwste sneakers

Chanica Kist is een sneakerfreak die voor de deur van een winkel kampeert om de meest exclusieve sneakers te bemachtigen. Door die drive bezit ze als één van de weinige mensen in Nederland de nieuwe Yeezy Boost 350 v2 van Kanye West. Daarvoor stond ze gewapend met twee telefoons, één laptop en drie verschillende IP-adressen in een online rij. "Je moet wat als je ze wilt hebben," zei ze vanochtend in Start.

550 sneakers

Online kosten de nieuwe Yeezy's inmiddels 700 tot 900 euro, maar Chanica kocht de sneakers niet om ze door te verkopen. Het is ook nog maar de vraag of ze het nieuwe paar gaat dragen. Bij haar gaan bepaalde sneakers gewoon in de kast. "Ik draag ze pas als ik ze dubbel heb," vertelde ze bij Fernando. Met bijna 550 sneakers kan je wel raden dat het huis van Chanica Kist een soort sneakermuseum is. Daarom bewaart ze haar schoenen niet allemaal in haar eigen huis: "Mijn hobby loopt een beetje uit de hand. Ze liggen ook verspreid bij familieleden, voor het geval dat er brand uitbreekt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eminem

Chanica vertelde Fernando vanochtend dat haar meest waardevolle schoen een Yeezy is waar ze 1600 euro voor heeft betaald. Waar ze ook vol trots over vertelt: een paar Air Max die gesigned zijn door Eminem!

Zelfveterende Hyperadapt

Het volgende doelwit van Chanica is de zelfveterende schoen van Nike, de Hyperadapt. Daar heeft ze wel 500 euro voor over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie