Naar homepage
OMG

Italiaanse man draagt grote schijf om zich heen om mensen op afstand te houden

foto: Daily Mail
  1. Newschevron right
  2. Italiaanse man draagt grote schijf om zich heen om mensen op afstand te houden

De corona-stress is real. Terwijl sommigen superchill blijven onder het nieuws van het verspreidende virus, raken andere mensen toch wel een tikkeltje paranoia. Zo ook een Italiaanse man in Rome. Hij besloot het zekere voor het onzekere te nemen door naar buiten te gaan met een enorme kartonnen schijf om zich heen, zodat hij zeker weet dat er niemand in zijn personal space komt om hem te besmetten...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Multifunctioneel

In het filmpje dat online rondgaat is te zien hoe de man rondloopt op een markt met de ronde constructie om zich heen. Tegen de filmer roept de man dat het een veiligheidsmaatregel is tegen het coronavirus. Maar hij is lekker multifunctioneel bezig, want naast het op afstand te houden van voorbijgangers, gebruikt hij de één meter lange schijf ook om zwerfvuil mee te verzamelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Corona in Italië

Italië is zwaar getroffen door het coronavirus. Nadat er eerder deze week in het hele land reisbeperkingen werden ingesteld, zijn vanaf gisteren ook bijna alle winkels en cafés gesloten. Momenteel zijn er 12.462 gevallen van besmetting bekend en 827 Italianen zijn aan de gevolgen van het virus overleden. Daarentegen zijn meer dan duizend mensen in Italië genezen. In Nederland staat het aantal besmettingen momenteel op 614, waarvan er 5 zijn overleden.

Ster advertentie
Ster advertentie