STER Advertentie
STER Advertentie

Viral Video: Jongen (16) extreem blij na toelating Harvard

Donderdag 14 december 2017 - 13:58 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ayrton Little postte deze week een video waarin te zien is hoe hij een toelatingsmail opent. De 16-jarige jongen ontploft wanneer hij erachter komt dat het goed nieuws is. Hij is toegelaten tot Harvard, één van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, met zeer hoge toelatingseisen. Achter hem feesten zijn klasgenootjes en familie keihard mee. De vreugdevolle video is inmiddels miljoenen keren bekeken en gedeeld. 

Toekomst 

Ayrton zegt tegen de Huffington Post dat hij van plan is om wiskunde en computerwetenschap te studeren. Hij hoopt op een baan op Wall Street en heeft de intentie om een non profit-organisatie te starten waarmee hij kinderen kan helpen hun opleiding te financieren.

Broer

Ayrton Little is niet de enige die zo'n filmpje maakte. Ook zijn broer Alex filmde hoe hij een toelatingsmail opende. En ook hij kon rekenen op goed nieuws, hij is namelijk toegelaten tot een andere topuniversiteit: Stanford University.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trotse moeder

De ene zoon gaat naar Harvard en de andere naar Stanford. Maureen Little, de moeder van de twee, kan dus heel trots zijn. Tegen WBUR zeg ze dat ze het niet altijd makkelijk had als alleenstaande moeder. Ze is blij dat ze zich nooit zorgen heeft hoeven maken over de schoolprestaties van haar kinderen.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid