OMG

Vrouw (25) ontmoet liefde van haar leven (86) in wasserette: "Hij is 10 jaar ouder dan mijn opa"

foto: TikTok: @mnigeria98
  1. Newschevron right
  2. Vrouw (25) ontmoet liefde van haar leven (86) in wasserette: "Hij is 10 jaar ouder dan mijn opa"

De 25-jarige Miracle uit Starkville, Mississippi, ontmoette de liefde van haar leven toen ze in een wasserette werkte. Zo kwam de 61 jaar oudere Charles, die nu 86 is, regelmatig langs om zijn kleren te laten wassen. Inmiddels is het stel getrouwd en onderzoekt het zelfs de mogelijkheden om samen een gezin te stichten. "Hij is tien jaar ouder dan mijn opa."

Een echte player

Miracle had in 2019 al snel door dat Charles een oogje op haar had. "Hij bracht altijd één kledingstuk mee en wilde dat alleen ik hem hielp", vertelt ze aan The Daily Mail. "Op een dag kwam hij met heel veel zelfvertrouwen binnen en schoof hij een stukje papier onder mijn neus. Hij zei: 'Schrijf je nummer op', alsof hij een echte player was." Zijn move maakte veel indruk op de toen pas 20-jarige Miracle. "Ik zie hem sindsdien als mijn ridder die mij aan zijn zijde wil."

foto: TikTok: @mnigeria98

Papa was niet blij

De gepensioneerde makelaar besloot een jaar nadat ze elkaar ontmoetten zijn gevoelens met de wereld te delen en vroeg Miracle in februari 2020 ten huwelijk. Hoewel haar moeder direct supportive was, moest haar vader niks van de relatie weten. Charles is namelijk tien jaar ouder dan de opa van Miracle en dat is iets wat haar vader niet makkelijk kon accepteren. Zo maakte hij zich zorgen om hun toekomst samen. "Het kostte veel tijd om hem te overtuigen. Maar toen hij Charles eenmaal ontmoet had, hield hij van hem en stond hij achter me."

foto: TikTok: @mnigeria98

Een gezin stichten

Het koppel beschrijft hun trouwdag als de beste dag van hun leven. Daarnaast hebben ze nog één droom: samen een gezin stichten. Ze zijn dan ook bezig met een IVF-traject om de mogelijkheden te onderzoeken. "Misschien zal de leeftijd van Charles ons ervan weerhouden om kinderen te krijgen. Maar we zullen er alles aandoen om het te laten lukken." De 86-jarige man heeft nog geen kinderen, maar maakt er geen geheim van dat hij een generatie zou willen achterlaten. "Soms is hij bang dat hij er niet voor ze kan zijn, maar ik weet zeker dat ze voor altijd van hem zullen houden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leeftijdsverschil

Miracle en Charles krijgen online veel negatieve reacties op hun relatie. Zo beweren veel mensen dat zij enkel bij hem is om financiële redenen. Het koppel maakt zich echter geen zorgen om meningen van de buitenwereld. "Ik vind hem gewoon leuk om wie hij is", legt Miracle uit. "Hij is zo relaxed en maakt me echt gelukkig. Daarnaast heb ik zelf een goede baan in de zorg, dus voor het geld hoef ik het echt niet te doen." Volgens het koppel is leeftijd dus echt maar een getal. Toch zijn er wel momenten waarop te merken is dat ze veel van elkaar verschillen. "Vooral als het gaat om technologie. Het is echt grappig om te zien hoe hij met zijn telefoon omgaat, haha."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie