OMG

Oma van 17 kleinkinderen trouwt met 24-jarige man, krijgen dit jaar samen een kind

foto: TikTok: @kingqurannewpage
  1. Newschevron right
  2. Oma van 17 kleinkinderen trouwt met 24-jarige man, krijgen dit jaar samen een kind

Een oma van zeventien kleinkinderen is klaar om haar gezin verder uit te breiden door een nieuw kind te verwelkomen met haar 24-jarige man. Het koppel gaat viraal op TikTok en lijkt zich niks aan te trekken van negatieve reacties.

37 jaar leeftijdsverschil

De 61-jarige Cheryl trouwde in 2021 met haar man Quran nadat ze hem voor het eerst in 2012 had ontmoet in Georgia, toen hij werkte voor Cheryl's zoon. Quran was op dat moment pas 15 jaar oud. In 2020 ontmoette het stel elkaar opnieuw. Quran had niet lang nodig om te bepalen dat hij de rest van zijn leven met Cheryl wilde delen en vroeg haar na een jaar daten ten huwelijk. De bruiloft werd via een livestream gevolgd door 20.000 kijkers.

Cheryl en Quran zijn nu klaar voor de volgende stap en hebben via TikTok bekendgemaakt dit jaar samen een kind te krijgen. "Hij heeft altijd al kinderen gewild en ik wil graag de moeder van zijn kind zijn. Natuurlijk moeten we vanwege mijn leeftijd kijken of we een surrogaat kunnen krijgen of kunnen adopteren. Die opties zijn we aan het onderzoeken." Cheryl heeft momenteel al zeven kinderen tussen de 29 en 41 jaar oud. Zij hebben volgens The Mirror laten weten te helpen het kind op te voeden. Verder hebben Cheryl's kleinkinderen hun stiefopa de bijnaam 'pawpaw' gegeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor altijd

Het grote leeftijdsverschil tussen het paar heeft geleid tot veel interesse op TikTok, waar Quran twee miljoen volgers heeft verzameld door video's van zichzelf en Cheryl te delen. Het stel ontvangt zowel kritische als positieve reacties op hun relatie en toekomstplannen. Desondanks laat Quran zich daardoor niet op andere gedachten brengen. "Ze is mijn vrouw. Tot de dood ons scheidt blijven we samen. Voor altijd."

In een interview met News 24 vertelde Cheryl na hun huwelijk afgelopen jaar dat ze nog nooit zo een sterke band met een man heeft gehad. "We lijken zo erg op elkaar, het is alsof ik voel wat hij voelt en vice versa", zei ze. "Hij is mijn zielsverwant, hij maakt me oprecht gelukkig. En ik maak hem gelukkig. Hij is een met zijn emoties, dat brengt ons erg dichtbij elkaar. Dat is waarom ik van hem hou. Ik voel dat er een onbreekbare verbinding is, daarom wilde ik met hem trouwen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie