OMG

Kerkprediker vecht voor zijn leven na giftige slangenbeet

  1. Newschevron right
  2. Kerkprediker vecht voor zijn leven na giftige slangenbeet

Overleefde hij het? Ging hij naar het ziekenhuis? Kijkers van de korte YouTubeserie My Life Inside: The Snake Church zagen in de eerste aflevering hoe predikant Cody van een bijzondere slangenkerk het moeilijk kreeg na een giftige slangenbeet. In de serie volgt Barcroft TV de voorganger en zijn familie in hun ongewone religieuze praktijken. In de tweede aflevering wordt voor kijkers duidelijk wat er met Cody gebeurde na de cliffhanger. Liet hij God bepalen over zijn lot of wilde hij zekerheid over zijn leven?

Dood

Het goede nieuws is: Cody heeft de slangenaanval overleefd. Na een herstelperiode beschrijft hij bij zijn moeder aan de keukentafel het moment vlak na de beet:

"Ik kon niet ademen, ik dacht dat ik zou overgeven, maar ik kon niets voelen. Mijn keel zwol op tot het bijna dicht zat en ik dacht dat ik dood ging."

geluk

Tegen Cody's wil in werd hij naar het ziekenhuis gebracht, maar het was nog onzeker of hij zou terugkeren. Een arts zegt achteraf dat Cody geluk heeft gehad dat hij niet is doodgebloed voordat hij het ziekenhuis bereikte. De plek waar de slang hem te pakken had, was vlakbij zijn slaap, een gevoelige plek waar belangrijke aders lopen. Ondanks dat de man de aanval heeft overleefd, zal hij waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn. Cody heeft nog steeds last van gezichtsverlies aan één kant en zegt zelf dat hij getraumatiseerd is.

Doorgaan

"Zelfs als mijn eigen vader uit zijn graf zou komen en zegt dat ik moet stoppen met preken met slangen, ga ik nog door." Ondanks alles denkt Cody nog niet aan stoppen dus. Wel zegt hij na de aanval wel degelijk even bang te zijn geweest voor reptielenvrienden. Een tijd lang haalde hij ze niet meer uit hun kooi zonder hulp van een ander. Ook een bezoek aan zijn vaders graf, maakt het effect van een slangenbeet voor hem voelbaar werkelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie