OMG

Het bijzondere verhaal achter dit viral huwelijksaanzoek in Yosemite

  1. Newschevron right
  2. Het bijzondere verhaal achter dit viral huwelijksaanzoek in Yosemite

Per toeval maakte fotograaf Matthew Dippel een foto van een huwelijksaanzoek in Yosemite National Park. Nadat hij het romantische beeld had vastgelegd, rende hij snel in de richting van de tortelduifjes om de foto met hen te delen. Ze waren echter al weg. Daarom gooide hij er op Twitter een oproep uit waarmee hij hoopte het koppel te vinden. Zijn oproep werd massaal gedeeld en inmiddels heeft hij het koppel gevonden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Matthew en Melissa

De personen die op de prachtige foto stonden, waren Charlie Bear en zijn verloofde Melissa. Charlie deed 'om persoonlijke redenen' voor de tweede keer een huwelijksaanzoek aan Melissa. Dit keer een aanzoek die meer special een officieel is.

Charlie laat op zijn eigen Instagram weten dankbaar te zijn voor de foto:

"Wij zijn het! Nogmaals dank aan Matthew voor het fotograferen van dit speciale moment en de moeite te nemen ons op te sporen. Daarnaast wil ik de media bedanken voor het massaal delen van de oproep en voor alle positieve wensen."

Het koppel heeft zelf overigens ook veel mooie en romantische foto's op hun Instagram staan. Op het account van Melissa is te lezen dat het stel over een halfjaar gaat trouwen.

Ster advertentie
Ster advertentie