OMG

Man krijgt opeens 2000 miljard op rekening gestort

foto: Facebook: Luc Mahieux
  1. Newschevron right
  2. Man krijgt opeens 2000 miljard op rekening gestort

De Belgische Luc Mahieux werd uit het niets de rijkste man op aarde. Hij kreeg zomaar twee biljoen euro (2.000.000.000.349) op zijn rekening gestort. Luc dacht dat met dit astronomische bedrag zijn problemen waren opgelost. Helaas duurde het niet lang voor alles teruggedraaid werd.

Fraude

De biljoenen werden op zijn rekening gestort nadat Luc eerst een mogelijk frauduleuze betaling van een website liet stopzetten. De website schreef ongewenst maandelijks 34.90 van zijn creditcard af. Het was dezelfde website die het grote bedrag daarna overmaakte.

Blokkeren

Lang om te genieten van de status van rijkste man, had Luc niet. Nadat hij het bedrag op zijn rekening zag staan, blokkeerde hij meteen zijn pas om fraude te voorkomen. Vervolgens kon hij niet meer bij zijn rekening en dus geen geld eraf halen.

Golddiggers

Hoewel hij de duizenden miljarden heeft moeten inleveren, wordt hij nu op straat 'de miljardair' genoemd. Ook krijgt hij veel vriendschapsverzoeken van mensen die hij niet kent. Waarschijnlijk denken deze golddiggers dat hij nog steeds de rijkste man op aarde is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie