OMG

VIDEO: R.Kelly's 'gevangene' Jocelyn doet voor het eerst zelf haar verhaal

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: R.Kelly's 'gevangene' Jocelyn doet voor het eerst zelf haar verhaal

Eén van R.Kelly's vermeende slachtoffers Jocelyn Savage spreekt zich voor het eerst uit over haar 'gevangenschap'. Volgens haar familie zit zij tegen haar wil in, in een zogenaamde sekte van de zanger, maar tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ zegt zij dat het goed gaat met haar.

"Ik wil iedereen laten weten dat ik totaal oké ben en dat ik gelukkig ben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gehersenspoeld

De bijna 22-jarige zegt dat ze niet gehersenspoeld wordt, zoals de geruchten beweren. De vrouw houdt nu bewust afstand van haar familie, omdat de roddels volgens haar door haar ouders zijn verzonnen.

"De laatste keer dat ik mijn ouders heb gesproken, is waarschijnlijk 5,6 maanden geleden. Ze veroorzaken problemen in mijn leven door te zeggen dat ik gegijzeld wordt gehouden. (...) Ik vind dit hartverscheurend. Het is nu uit de hand aan het lopen. Dat ik op deze leeftijd hiermee moet omgaan, is niet oké."

Geheim

Ondanks dat Jocelyn zegt zich veilig te voelen, wil ze niet erover praten of ze met andere vrouwen woont en waar ze precies verblijft.

Harem

Vorig jaar claimden mensen al dat R. Kelly een eigen harem zou hebben. De artiest wordt er al jaren van verdacht seks te hebben met minderjarige meisjes.

Ster advertentie
Ster advertentie