OMG

Oorlogsveteraan (104) vraagt om valentijnskaarten

foto: YouTube: Fox40 News
  1. Newschevron right
  2. Oorlogsveteraan (104) vraagt om valentijnskaarten

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


De Amerikaanse oud-militair Bill White is inmiddels 104 jaar oud. Vroeger had hij een druk leven als marinier waarin hij diende in de Tweede Wereldoorlog, maar tegenwoordig zien zijn dagen er anders uit. In een verzorgingstehuis maakt hij ieder jaar een plakboek vol herinneringen. Het project van dit jaar is valentijnsdag: hij wil zoveel mogelijk kaarten ontvangen!

Ieder jaar een boek

Na 30 jaar als marinier te hebben gewerkt heeft Bill White heel wat meegemaakt. Zo kreeg hij een Purple Heart-medaille voor militairen die gewond of gedood worden tijdens hun dienst, een hele zeldzame medaille dus. Om al deze herinneringen terug te kunnen halen, maakt White ieder jaar een plakboek. In die boeken schrijft en plakt hij alles wat hij heeft meegemaakt of nu nog meemaakt. Hij noemt het zelf “Onderdeel van mijn persoonlijke geschiedenis”.

Valentijnsdag

Dit jaar staat het boek in het teken van de liefde. De veteraan roept iedereen op om hem een valentijnskaart te sturen zodat hij deze in zijn plakboek kan stoppen. Het liefst wil hij kaartjes ontvangen van over de hele wereld. Je hoort hem met trots zeggen in de video van FOX40 News: “Ik ga ze allemaal zorgvuldig bewaren, zoals ik alle kleine details tot nu toe verzameld heb”. Als je de beste man graag een kaartje stuurt, kun je dat doen naarhet onderstaande adres. Vergeet de postzegels niet!

ATTN: Hold for Maj Bill White, USMC (Ret)
The Oaks at Inglewood
6725 Inglewood Ave.
Stockton, CA 95207

Ster advertentie
Ster advertentie