OMG

Airbnb-host stuurt vrouw beelden van haar vreemdgaande man na slechte review

foto: Twitter: US District Court - MSSD
  1. Newschevron right
  2. Airbnb-host stuurt vrouw beelden van haar vreemdgaande man na slechte review

Wat een gezellig voetbalweekend met zijn maten had moeten worden, eindigde voor Shawn in een ware soap. Pamela, de verhuurder van zijn Airbnb-verblijf, had namelijk op camerabeelden vastgelegd dat hij vreemdging. Na het ontvangen van een slechte review kende ze geen genade en verlinkte ze Shawn bij zijn vrouw door haar de beelden te sturen.

Regels Airbnb geschonden

Het weekend dat Shawn en zijn maten in het verblijf van Pamela in Memphis doorbrachten, verliep op zijn zachtst gezegd niet vlekkeloos. Zo besloot de voetbalfan meer mensen uit te nodigen dan toegestaan en nam hij de regels die Pamela had opgesteld niet serieus.

Uit tekstberichten in handen van The Daily Mail blijkt dat de verhuurder Shawn meerdere malen verzocht om zich aan de regels te houden. "Ik vraag je vriendelijk om de gasten nu aan je order toe te voegen of ze onmiddellijk te laten vertrekken." Daarnaast zouden Shawn en zijn vrienden ook overlast hebben veroorzaakt. "We hebben klachten ontvangen over ongeregeldheden en geschreeuw in en rondom het huis. We zitten in een rustige buurt en dat willen we graag zo houden."

Snitchen bij zijn vrouw

Toen Shawn geen gehoor gaf aan het verzoek van Pamela was het einde verhaal: de Airbnb-host vroeg hem het pand te verlaten. Shawn liet vervolgens een negatieve recensie achter en vroeg om een terugbetaling. De slechte review schoot bij Pamela in het verkeerde keelgat, omdat ze daardoor haar status als 'Superhost' verloor. Ze besloot haar wraak te halen door Shawn te verlinken bij zijn vrouw en camerabeelden, waarop hij te zien is met een andere dame, naar zijn partner door te sturen. Het voetbalweekend was namelijk niet zo onschuldig als hij thuis had doen laten geloven.

Inmiddels zijn Shawn en Pamela verwikkeld in een juridische strijd. Zo heeft de voetbalfan een rechtszaak aangespannen en beweert hij zowel financiële schade als emotionele schade opgelopen te hebben. Volgens Shawn heeft Pamela namelijk zijn privacy-rechten geschonden en is zijn huwelijk daardoor ernstig beschadigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie