OMG

Airbnb-host opgepakt nadat hij stiekem 2100 video's opnam van seksende gasten

foto: Kendall County Sheriff's Office
  1. Newschevron right
  2. Airbnb-host opgepakt nadat hij stiekem 2100 video's opnam van seksende gasten

Een Amerikaanse Airbnb-host is gearresteerd nadat ontdekt werd dat hij gasten stiekem bespioneerde met een verborgen camera. Zo zou hij in het geheim zo'n 2100 beelden hebben opgenomen van gasten die seks hadden.

Vermomd als adapter

De man, genaamd A. Jay Allee, werd vorig jaar in november gearresteerd. Dit nadat een koppel, dat Allee's accommodatie had geboekt, een camera ontdekte in de slaapkamer. De camera was door Allee vermomd als een adapter. Het koppel werd achterdochtig nadat Allee rare opmerkingen maakte over naakt kijken naar de zonsondergang.

De politie ontdekte na onderzoek uiteindelijk dat Allee al een jaar lang beelden van mensen had opgenomen. Op laptops, tablets en smartphones van Allee werden uiteindelijk 2100 beelden gevonden van naakte en seksende gasten. Voor zover bekend, heeft hij geen beelden publiekelijk gedeeld.

Airbnb-host opgepakt

foto: Kendall County Sheriff's Office

De camera die vermomd was als adapter.

15 beschuldigingen

In eerste instantie kreeg Allee te maken met vier beschuldigingen van invasieve visuele opnames. Daarop staat in de Amerikaanse staat Texas een maximale celstraf van twee jaar en een maximale boete van 10.000 dollar. Inmiddels is het aantal beschuldigingen opgelopen tot vijftien. Volgens Allee's advocaat Nico LaHood kijkt Allee ernaar uit om voor de rechtbank te verschijnen om zijn onschuld te bewijzen.

Ster advertentie
Ster advertentie