OMG

Will Smith zet 'Fresh Prince'-mansion op Airbnb voor 30 dollar per nacht

foto: Airbnb / Netflix
  1. Newschevron right
  2. Will Smith zet 'Fresh Prince'-mansion op Airbnb voor 30 dollar per nacht

Fans die er altijd van droomden om voor één dagje The Fresh Prince of Bel-Air te zijn, krijgen nu de kans van hun leven. Will Smith heeft namelijk the one and only dikke mansion uit de sitcom te huur gezet op Airbnb. De prijs? Maar 30 dollar per nacht!

Anniversary

Het is dit jaar 30 jaar geleden dat The Fresh Prince of Bel-Air voor het eerst te zien was op tv. Om die reden besloten Airbnb en Will Smith deze dope samenwerking te starten.

Ook zonder butler wordt er nog steeds voor een goede service gezorgd. Zo kunnen de gasten onder andere gebruikmaken van Will's sneakercollectie om wat te basketballen in zijn slaapkamer of de hele nacht aan de draaitafels zitten, zoals Jazzy Jeff. Zelf koken hoeft ook niet, want alle maaltijden worden geserveerd. Uiteraard op zilveren schalen. Dit allemaal voor maar 30 euro per nacht!

Beperkte data

Het boeken is mogelijk vanaf 29 september. Dat kan alleen voor één nachtje en het gaat maar om beperkte data. Boeken kan namelijk alleen voor 2, 5, 8, 11 en 14 oktober. Helaas is het alleen te huur voor inwoners van Los Angeles County. Voor ons Nederlanders blijft het helaas maar een droom.

"Het is jouw crib voor één nacht, dus doe alsof je thuis bent", schrijft Will op Airbnb. "In mijn vleugel van de mansion vind je een slaapkamer (heerlijk voor dutjes), een badkamer (geweldig om bars te spitten onder de douche), een zwembad, een buitenlounge en een eetkamer (geweldig om te eten natuurlijk). Je moet het uiteraard allemaal net als mijn maat Jazzy Jeff doen, dus vergeet je zonnebril niet mee te nemen!"

Donatie

Naar aanleiding van de samenwerking zal Airbnb een eenmalige donatie doen aan de Boys & Girls Clubs of Philadelphia, een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren. "Dit om het familie- en gemeenschapsgevoel te vieren, iets wat mij altijd is bijgebleven uit mijn tijd in dit huis", schrijft Will.

Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Ster advertentie
Ster advertentie