OMG

YouTubers maken slechtste Airbnb ooit en die wordt nog geboekt ook

foto: YouTube: Passion Squad
  1. Newschevron right
  2. YouTubers maken slechtste Airbnb ooit en die wordt nog geboekt ook

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinds de komst van Airbnb is het mogelijk om vrijwel overal te overnachten. Op het platform vind je de meest bijzondere slaapplekjes, soms voor een spotprijs, maar vaak ook voor een onredelijk hoog bedrag. Drie Britse YouTubers van het kanaal Passion Squad besloten zelf zo'n unieke Airbnb te creëren. Dat mondde echter al snel uit in een missie tot "slechtse Airbnb ooit gemaakt." En guess what? Ze ontvangen nog boekingen ook...

Slapen in de buitenlucht

Voor hun unieke verblijfplaats lieten de jongens zich inspireren door een modern Zwitsers hotel dat chique slaapplekken in de buitenlucht aanbiedt. Zelf pakten ze het budgetvriendelijk aan: ze haalden gratis meubels op die ze vonden via Facebook en reden ermee naar een grasveld ergens in het noorden van Londen. Het resultaat? Een 'hotelkamer' in de buitenlucht bestaande uit een matras, een nachtkastje en een niet-werkende schemerlamp onder een boom.

'Is er airco aanwezig?'

Hoewel het totaal er behoorlijk triest uitziet, ontvingen de YouTubers binnen een dag al verschillende verzoeken binnen van mensen die interesse hadden in een overnachting. "Ik wil graag komen in december, maar wat als het regent?", "Is er airco aanwezig?" en "Mag ik ook acht vrijgezellen meenemen?" klonk het in hun inbox. Hoe serieus deze aanvragen zijn, is nog maar de vraag, maar als de gasten echt komen, maken de mannen serieuze winst. "Als deze video duizend likes krijgt, gaan we deze mensen echt ontvangen!"

foto: YouTube: Passion Squad

Ster advertentie
Ster advertentie