OMG

Airbnb-verhuurder in shock na terugkomst thuis: "Drugs, condooms, uitwerpselen"

foto: TikTok: @anoukfixthet
  1. Newschevron right
  2. Airbnb-verhuurder in shock na terugkomst thuis: "Drugs, condooms, uitwerpselen"

Het is waarschijnlijk de nachtmerrie van iedere verhuurder op Airbnb: je komt terug bij je huis en ziet dat het een grote bende is. Het overkwam Anouk, die haar volgers op TikTok afgelopen maand meenam in de ravage die ze aantrof. De video gaat deze week opnieuw viraal en dat is niet gek. Ze moest de huurder namelijk hardhandig uit het huis laten zetten, terwijl ze in de woning drugs, condooms en uitwerpselen tegenkwam.

'De andere kant'

Over het algemeen denken mensen dat je veel en makkelijk geld kunt verdienen met het verhuren van je woning. Anouk wil met haar video laten zien dat dat niet vanzelfsprekend is. "Dit is de andere kant van het hosten via Airbnb", begint ze haar video. Ze waarschuwt de kijkers vast voor wat ze zo meteen zullen gaan zien. "Ik ga zo een dossier opmaken. Het ziet er niet goed uit..."

Quote

Zelfs op het rolgordijn en op de muur zitten bloedvlekken.

Anouk

Drugs, condooms, uitwerpselen

Voordat Anouk laat zien wat de schade is, vertelt ze dat de huurder de woning niet uit zichzelf wilde verlaten. "We hebben hem er hardhandig uit moeten laten zetten." Daarnaast kwamen er ook mensen over de vloer die zich niet van tevoren hadden aangemeld. "Er kwamen zelfs dealers voor de deur."

Anouk komt woorden tekort om te beschrijven wat ze in haar huis aantreft. "Mijn mooie woning... Alles is gesloopt. Overal zit bloed. Er liggen uitwerpselen, drugs, condooms." De grote vraag is wat zich in het huis heeft afgespeeld. "Zelfs op het rolgordijn en op de muur zitten bloedvlekken." Daarnaast staat er een lachgastank midden in de kamer en zijn haar bank, matras, lakens en beddengoed gesloopt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Alles komt goed'

Het is bewonderenswaardig dat Anouk, ondanks het weerzinwekkende gedrag van de huurder, de situatie van de positieve kant wil belichten. "On the bright side: we kunnen met allemaal nieuwe spullen in 2023 opnieuw gaan hosten. Alles komt altijd goed", schrijft ze bij de video op TikTok.

Ster advertentie
Ster advertentie