OMG

Vrouw steekt echtgenoot bijna dood omdat kerstcadeaus kopen te lang duurde

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Vrouw steekt echtgenoot bijna dood omdat kerstcadeaus kopen te lang duurde

Stuart Simpson heeft vorig jaar niets van de kerstdagen meegekregen. Hij lag eind 2017 namelijk op sterven, nadat zijn vrouw Sonia Simpson hem had neergestoken. De 45-jarige man uit het Engelse Norfolk werd aangevallen door zijn woedende echtgenote, omdat hij volgens haar te lang deed over het kerstshoppen. Hij kwam vijf uur later thuis, omdat het zo druk was in de stad. Dat leverde hem geen bedankje op, maar wel vier messteken in zijn rug.

Handvat brak af

Afgelopen weekend vertelde Stuart voor het eerst het ernstige verhaal. Stuarts vrouw Sonia zat met een vriendin thuis wat drankjes te drinken. Hij zegt dat ze bij zijn thuiskomst helemaal door het lint ging. De 52-jarige vrouw zou haar vriendin Stacey hebben gevraagd of ze Stuart een idioot vond. Stacey antwoordde "nee" en Sonia sloeg haar vervolgens met een vuist in het gezicht. Stuart trok Stacey direct uit de kamer om haar te beschermen en voelde ineens een scherpe pijn in zijn rug. "Ik besefte dat Sonia mij zo hard had gestoken dat het handvat van het mes afbrak."

Gevangenisstraf

Sonia Simpson heeft uiteindelijk een gevangenisstraf van 14 jaar gekregen. Ze heeft haar man overigens niet een keer, maar vier keer met een keukenmes gestoken in hun eigen huis. Stuart deelt zijn verhaal, omdat hij hoopt om een taboe te doorbreken en andere mannen op deze manier wil steunen die ook het slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

Vreemdgaan op begrafenis van moeder

De relatie van Stuart en Sonia klinkt enorm ongezond als je zijn verhalen over haar jaloerse gedrag hoort. "Ik liep altijd op mijn tenen, om haar gelukkig te houden", zegt hij tegen The Mirror. "Ik werkte tot laat door als chef en zij beschuldigde mij dan van vreemdgaan met mijn baas. Ze was jaloers op alle vrouwen om mij heen en weigerde mij te vertrouwen. Ze beschuldigde mij zelfs van vreemdgaan op de begrafenis van mijn moeder. Dat was misselijkmakend." Gelukkig heeft hij nu geen last meer van haar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie