STER Advertentie
STER Advertentie

Boze verplegers laten lading kakkerlakken los in Italiaans ziekenhuis

Boze verplegers laten lading kakkerlakken los in Italiaans ziekenhuis

Donderdag 21 februari 2019 - 12:18 uur

|

Door:

Milou

Kakkerlakken zijn van alle levende wezens misschien wel degene die je het minst graag tegenkomt. Laat staan in een ziekenhuis. Voor de patiënten en medewerkers van het Vecchio Pellegrini-ziekenhuis in Napels was het dan ook nogal schrikken toen zij deze week tientallen van de gluiperige beestjes op de spoedeisende hulp zagen rondkruipen. Een patiënt deelde een filmpje van de plaag op internet en dat zorgde voor veel ophef.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ontevreden personeel

Volgens Italiaanse media is inmiddels duidelijk dat de diertjes met opzet in het ziekenhuis zijn losgelaten. De daders achter deze stunt zijn waarschijnlijk ontevreden personeelsleden. Dat meldt de ziekenhuisdirecteur Maria Corvino aan Napolitoday. Ze zegt dat de werknemers al een tijdje klaagden over een te hoge werkdruk en het liefst zelfs zien dat het hele ziekenhuis gesloten wordt. Volgens Maria is er echter niks mis met hun werk.

Exotische dieren

De beestjes bleken afkomstig uit Argentinië en Brazilië en dat was hoe men erachter kwam dat het geen toevallige bezoekers waren. Volgens een expert zijn de kakkerlakken waarschijnlijk op internet gekocht en waren ze behoorlijk gedesoriënteerd.

mieren

Het is niet de eerste keer dat een ziekenhuis in Napels in het nieuws komt door insecten. Vorig jaar werd in een ander ziekenhuis een patiënt gefilmd die helemaal onder de mieren zat en vorige maand was er in hetzelfde ziekenhuis zelfs sprake van een hele mierenplaag. Ook in deze gevallen bleek het met opzet te zijn gedaan door ontevreden personeel, er werden namelijk geopende suikerzakjes gevonden.

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • Topvoetballers boos na uitspraak Franse dokters over testen coronavaccin in Afrika

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder