OMG

Ontvoerd meisje (6) na 2,5 jaar teruggevonden in geheime ruimte onder trap

  1. Newschevron right
  2. Ontvoerd meisje (6) na 2,5 jaar teruggevonden in geheime ruimte onder trap

Een zesjarig Amerikaans meisje, dat in juli 2019 als vermist werd opgegeven, is levend teruggevonden. Het meisje, genaamd Paislee Shultis, werd gevonden in een geheime ruimte onder een trap in de woning waar haar vader en opa wonen.

Twee kleine voetjes

De woning bevindt zich in het stadje Saugerties, in de staat New York, en ligt op zo'n 210 kilometer van de plek waar Paislee in 2019 op vierjarige leeftijd verdween. Agenten deden een huiszoeking nadat ze een tip hadden gekregen over een meisje dat verborgen werd gehouden.

Paislee's opa en vader ontkenden alles en beweerden het meisje voor het laatst in 2019 gezien te hebben. De politie merkte echter na een uur rondzoeken op dat de trap vreemd gebouwd was. Toen een agent met een zaklamp door een kier in de trap scheen, werd een dekentje zichtbaar. Na het verwijderen van verschillende traptreden zagen agenten uiteindelijk twee kleine voetjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook moeder aangetroffen

In de geheime ruimte, die naar de donkere en vochtige kelder van het huis leidde, werd ook de moeder van het meisje aangetroffen. Beide ouders hadden de voogdij over Paislee verloren en waren al eerder verdacht van ontvoering van hun kind. Zowel de ouders als de opa van Paislee zijn aangehouden.

Herenigd

Paislee werd in goede gezondheid aangetroffen. Ze werd na har vondst herenigd met haar wettelijke voogd en haar oudere zus.

Ster advertentie
Ster advertentie