OMG

50 Cent gooit olie op het vuur en zet geld in op gevecht Soulja Boy x Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent gooit olie op het vuur en zet geld in op gevecht Soulja Boy x Chris Brown

De beef tussen Soulja Boy en Chris Brown lijkt uit te lopen op een ouderwetse beat down. De twee gooiden de afgelopen week via social media met modder naar elkaar, maar gisteren maakten ze officieel bekend dat er een face-to-face boksmatch aankomt tussen hen, vermoedelijk in Las Vegas. 50 Cent zag daarin reden om zich met de confrontatie te bemoeien.

HALF MILJOEN

Toen 50 hoorde dat Floyd Mayweather geld heeft gewed op de winst van Soulja, sprong hij er ook op. De 'Window shopper'-rapper kiest zelf kant van Chris Brown en wil dat hijzelf en Floyd in totaal een half miljoen inzetten op de wedstrijd. In een Instagram video is te zien hoe enthousiast hij wordt bij de gedachte van het gevecht en dat hij Soulja wil opstoken.

"Deze shit kan groot worden. Zeg tegen Soulja Boy dat hij moet ophouden met 'sorry' zeggen en dat hij de 'Draco' (automatisch geweer) uit de kast moet halen. Deze shit moet doorgaan."

Eerder leek het nog alsof Soulja Boy de beef achter wilde laten toen bekend werd dat zijn moeder in het ziekenhuis lag. "Ik bied mijn excuses aan, terug naar de muziek". Maar al gauw kwam hij terug op zijn plannen. Met 'Draco' verwijst 50 naar de gelijknamige track van Soulja Boy waarin de rapper opschept over zijn automatisch geweer.

Personal trainer

Soulja gooit zelf ook olie op het vuur door gisteren in een video op Instagram aan te kondigen dat bokskampioen Floyd Mayweather hem persoonlijk traint voor het gevecht. Hij lijkt zo overtuigd van zijn eigen succes, dat hij al een miljoen dollar op zichzelf heeft ingezet.

Leuk en aardig, maar Breezy en fans vonden Soulja te ver gaan, toen hij Chris Browns dochter Royalty bij de ruzie betrok. In een tweet zei hij te chillen met de 2-jarige en haar moeder Nia Guzman. Nia postte daarna als bewijs een foto van haar kind op Instagram en tagde daarin Mayweather en "themoneyteam", het lifestyle merk van de bokser. Soulja repostte de video, maar verwijderde het kort daarna evenals de tweet.

Meisjes problemen

De hele woordenwisseling tussen SB en CB begon toen Soulja een foto van Chris' ex Karrueche likete en reageerde met een 'heart eyes' emoji.

Volgens Soulja Boy zal het gevecht plaatsvinden in maart 2017, maar er zijn ook geruchten dat de twee rappers het al op 28 januari tegen elkaar zullen opnemen. Het gewonnen geld, dat bestaat uit de inzet van Soulja Boy, Mayweather en 50 Cent, zal gaan naar een goed doel.

Ster advertentie
Ster advertentie