OMG

TikTokker tatoeëert naam van vriendje op haar rug, gaan een week later uit elkaar

foto: TikTok: ..ashlyn.grace
  1. Newschevron right
  2. TikTokker tatoeëert naam van vriendje op haar rug, gaan een week later uit elkaar

Er zijn van die dingen in het leven die je maar beter nooit kunt doen. Een goed voorbeeld is het laten tatoeëren van de naam van de persoon waarmee je een relatie hebt. De Amerikaanse TikTokker Ashlyn Grace weet daar alles van.

Los in de comments

In een TikTok-video die Ashlyn onlangs deelde, valt te lezen: "Ik heb gehoord dat je een tattoo hebt laten zetten met de naam van je ex en dat jullie een week later uit elkaar gingen." Het ging vervolgens los in de comments met mensen die de tattoo heel graag wilden zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alexander

Twee dagen later deelde Ashlyn opnieuw een video om de tatoeage eindelijk aan de hele wereld te tonen. "Niet schrikken, hij is nogal groot", zegt Ashlyn voordat ze zich omdraait en de gigantische tattoo op haar rug laat zien. Haar ex had ook niet de kortste naam, dus er staat nu heel groot 'Alexander' op Ashlyns rug. Tja, lullig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hilarische reacties

Uiteraard kwamen er weer veel reacties op de video. Zo zegt iemand: "De tattooartiest die dit gedaan heeft, moet de gevangenis in". Volgens iemand anders kon de tattooartiest in de toekomst kijken: "De tattooartiest heeft van de 'X' de grootste letter gemaakt, omdat hij wist dat Alexander je ex zou worden".

Een van de TikTokkers probeert het van de positieve kant te bekijken. "Je hebt je ex tenminste achter je gelaten", zegt hij. In de comments laat Ashlyn in ieder geval weten geen behoefte te hebben aan een cover-up. Ashlyn blij, iedereen blij...

Ster advertentie
Ster advertentie