OMG

Vrouw neemt 23 familieleden mee op blind date om te checken hoe gul haar date is

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw neemt 23 familieleden mee op blind date om te checken hoe gul haar date is

Splitten of toch niet? De rekening is vaak een ongemakkelijk moment tijdens een dinner date. Maar wat doe je als je date haar hele familie meeneemt? Die nachtmerrie maakte de Chinese Xiao Liu mee.

Belofte

De moeder van de 29-jarige Xiao maakte zich langere tijd zorgen om haar zoon, omdat hij al een tijdje single is. Daarom regelde ze een date voor hem met een dame. Xiao beloofde zijn date van tevoren dat hij het etentje zou betalen en daar dacht de vrouw, waarvan de naam niet bekend is gemaakt, handig gebruik van te maken.

Gevlucht

Eenmaal bij het restaurant aangekomen, ontdekte Xiao dat zijn date maar liefst 23 familieleden (!) had meegenomen. Dat allemaal om te checken of hij gul genoeg is om een relatie mee aan te gaan. Toen Xiao uiteindelijk om de rekening vroeg en zag dat hij zo'n 2600 euro moest betalen, besloot hij heel snel te vluchten.

Deal gesloten

De vrouw was in shock toen ze ontdekte dat Xiao weg was. Het betekende namelijk dat zij en haar familieleden de rekening zelf moesten betalen. De Chinese krant Taizhou Evening News meldt dat de twee later nog contact hebben gehad en een deal hebben gesloten: Xiao betaalt alles wat de vrouw en hij hebben besteld, maar het resterende deel moet de vrouw betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie