OMG

Kanye's college is nu online. Hij is net zo bescheiden als altijd

  1. Newschevron right
  2. Kanye's college is nu online. Hij is net zo bescheiden als altijd

"Wil iedereen graag helemaal stil zijn, want ik hoor letterlijk alles en dat verstoord mijn stroom van ideeën en gevoelens. Als die stroom eenmaal op gang komt, krijgen jullie de ziekste quotes." Misschien verwachtte je het al, maar een college van Kanye West begint niet al te bescheiden. Eerder dit jaar was de artiest als gastspreker bij een studentenvereniging van de Britse Oxford University. De bijzondere les kreeg toen al de nodige aandacht, maar nu kun je het college ook zelf online bekijken.

Diepzinnig

Naast zijn kunstverleden ("Wat mensen niet weten is dat ik vanaf mijn zevende al kunst studeer en vanaf mijn veertiende meedoe aan kunstwedstrijden. En ik kon kiezen uit meerdere kunstbeurzen.") gaat Yeezy ook dieper in op de zin van het leven. Soms misschien iets te diep...

"De matrix is als de bijbel van het post-informatie tijdperk. Ik vergelijk het met als Neo wordt aangevallen door honderd à duizend man. Dat zijn meningen, inzichten, tradities, die je aanvallen van elke mogelijke kant. Maar als je focust, je hebt sensei's als Laurence Fishburn en je hebt een team achter je, dan kan je de wereld letterlijk in slow motion zetten."

Inspirerend! Toch?

Bekijk Kanye's 40 minuten durende college hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie