OMG

Vrouw knipt gat in mondkapje, gaat vervolgens viraal

foto: TikTok @joegotti96
  1. Newschevron right
  2. Vrouw knipt gat in mondkapje, gaat vervolgens viraal

Nu het dagelijkse leven langzaam maar zeker weer op gang komt, gaan mensen meer en meer naar buiten. Toch gelden er nog steeds maatregelen en wordt er in Amerika geadviseerd om een mondkapje te dragen. Dit zit niet altijd even comfortabel, maar een Amerikaanse vrouw kwam gelukkig met een 'briljante' oplossing.

Bescherming tegen corona

Het dragen van een mondmasker is uiteraard bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet besmet raakt met het coronavirus. Dat lukt echter alleen als je het op de juiste manier omdoet. Dus niet als je er... een gat inknipt!

Gat in mondkapje

Dat laatste deed een vrouw uit de Amerikaanse staat Kentucky. De Amerikaanse supermarktmedewerker Joe wist niet wat hij zag toen hij een klant zag met een wel heel raar mondkapje. In het midden van het mondkapje zit een heel groot gat, waardoor haar neus en mond gewoon worden blootgesteld aan de buitenlucht. Waarom? “Dit maakt het een stuk gemakkelijker om te ademen”, geeft de vrouw aan. Het gat heeft ze er zelf ingeknipt.

Viraal

Wat de vrouw zich waarschijnlijk niet realiseerde op dat moment, is dat haar verschijning tot een virale TikTok-video zou leiden. De video is inmiddels alleen op TikTok al 5 miljoen keer bekeken en gaat het hele internet over. Bekijk hieronder het filmpje.

@joegotti96

Check this mask out ##funny ##fup ##foryou ##fyp ##foryoupge ##vital ##funny # ##gasstation ##viral ##fyp ##fyp ##covid ##mask

♬ Karen Mask - joegotti96
Ster advertentie
Ster advertentie