OMG

YouTuber verkleed als Real Madrid-speler viert winst Champions League met spelers op veld

foto: YouTube: Jarvo69 aka BMWJarvo
  1. Newschevron right
  2. YouTuber verkleed als Real Madrid-speler viert winst Champions League met spelers op veld

YouTuber Jarvo 69 heeft een onvergetelijk weekend achter de rug. De contentmaker, die bekend staat om zijn pranks, stond afgelopen weekend na de Champions League-finale samen met de spelers van Real Madrid op het veld om de winst te vieren. Hij vermomde zich als speler van De Koninklijken en zijn 'teamgenoten' groetten en knuffelden hem, enigszins twijfelachtig, tijdens de festiviteiten op het veld.

Brutaal

In een video die Jarvo uploadde op YouTube is te zien hoe hij in eerste instantie als supporter op de tribune zit, maar vervolgens via een sluiproute in het stadion vrij eenvoudig het veld kan betreden. Jarvo vermomt zich eerst als een medewerker van de televisie. Zodra hij het veld betreedt, kleedt hij zich om als speler van Real Madrid en springt hij brutaal over de reclameborden in het Stade de France, slechts enkele meters verwijderd van een rij Franse politieagenten die tegenover de Real Madrid-fans staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'We did it brother!'

Jarvo oogt wat onzeker, maar schikt zich direct in zijn rol en loopt als eerste op Vinícius Jr af, de maker van de winnende goal in de finale tegen Liverpool. "We hebben het geflikt broer, we hebben het geflikt!", roept hij, terwijl hij de Braziliaan een knuffel geeft. Vervolgens loopt hij door naar Gareth Bale voor een onderonsje, die ook niet in de gaten lijkt te hebben dat Jarvo geen onderdeel uitmaakt van het team.

De YouTuber lijkt zelf ook verrast door het gemak waarmee hij zijn prank kan uitvoeren. Terwijl hij loopt te ijsberen tussen het voetbalveld en de groep fotografen en tv-medewerkers achter de reclameborden, groet en knuffelt hij nog een aantal andere belangrijke spelers als Casemiro en Éder Militão. Ook de Belgische aanvaller Eden Hazard krijgt een knuffel, voordat Jarvis uiteindelijk door de beveiliging wordt aangesproken en het stadion uit wordt geëscorteerd.

Vijfde keer

Het is voor Jarvo dit jaar de vijfde keer dat hij het veld betreedt bij een sportevenement. De YouTuber was eerder al verantwoordelijk voor interrupties bij drie cricketwedstrijden en een wedstrijd in de American footballcompetitie NFL.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie