OMG

Verwachten Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun eerste kindje?

foto: Instagram: mileycyrus
  1. Newschevron right
  2. Verwachten Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun eerste kindje?

Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth zijn happy in love. Eind vorig jaar gaven de twee elkaar het ja-woord en deze week deelde Miley nog een superlief berichtje op haar Instagram ter ere van Liams 29e verjaardag. Volgens het Australische OK! Magazine lijkt het koppel nu voor een volgende stap te gaan. Het tijdschrift is er namelijk zeker van dat de twee in verwachting zijn van een kindje. Miley ontkent dit echter op een nogal creatieve manier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ei

Op Twitter plaatst de zangeres een bericht waarin ze het nieuws ontkent: "Ik ben niet 'egg-xpecting', maar het is 'egg-celent' om te horen dat iedereen zo blij voor ons is. [...] Kan iedereen ons nu weer met rust laten en verdergaan met het staren naar een ei?" Hierbij post ze een foto met een ei op haar buik gephotoshopt, verwijzend naar het Instagram-ei dat deze week alle records brak.

roddels

Volgens OK! Magazine vertelde een bron dat Miley 'dolenthousiast' was omdat ze Liams baby draagt: "Het is een meisje, precies waar zij en Liam op hoopten." Ook zou de zwangerschap de reden zijn van hun plotselinge huwelijk en zouden de twee altijd al jong ouders willen worden.

onbeleefd

Het is niet de eerste keer dat Miley zwangerschapsgeruchten ontkent. In 2017 was dit ook het geval. Ze postte toen op Twitter een foto met de caption: "ONBELEEFD! Niet zwanger, ik eet gewoon superveel kalkoen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie