Naar homepage
OMG

Beste vriendinnen blijken na 17 jaar zusjes

  1. Newschevron right
  2. Beste vriendinnen blijken na 17 jaar zusjes

Beste vriendinnen kunnen aanvoelen als zussen. In het geval van Ashley Thomas en Latoya Wimberly was dat echt het geval. De BFF's kwamen er na zeventien jaar achter dat ze zussen zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Close

Toen Ashley en Latoya elkaar zeventien jaar geleden tegenkwamen op een feestje, klikte het meteen. Sindsdien ging er geen dag voorbij dat ze elkaar niet spraken. Ze zijn zo close dat ze elkaar als zusje zien.

Foto's

Ze kwamen tot de ontdekking dat ze daadwerkelijk zusjes zijn, vanwege een paar foto's die Ashley op Facebook plaatste. Op een van de foto's, die waren gemaakt op het verlovingsfeest van Latoya, stond Latoya's vader. Een vriend van de overleden moeder van Ashley reageerde op Ashleys Facebook dat hij hem herkende. Volgens hem ging Ashleys moeder vroeger goed om met de vader van Latoya.

Vader

Latoya ging meteen naar haar vader om te vragen of dat klopte en of hij inderdaad Ashleys moeder kende. Toen begonnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen. Latoya's vader herkende Ashleys moeder namelijk meteen. Hij zei dat hij kort een relatie met haar had gehad en begon zich af te vragen of Ashley niet zijn dochter zou kunnen zijn.

De drie besloten een DNA-test te kopen. Op 21 februari kregen ze het resultaat: Kenneth bleek inderdaad Ashleys vader te zijn.

Shock

Ashley was aan de ene kant blij om het te horen, maar ook geshockeerd. Op haar vijftiende kwam ze er al achter dat de man die haar opgevoed had niet haar biologische vader was, maar haar moeder - die in middels is overleden - had haar nooit verteld wie dan wel haar vader was.

Ster advertentie
Ster advertentie