OMG

VIDEO: MC BadMann ontmaskerd in Undercover in Nederland

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: MC BadMann ontmaskerd in Undercover in Nederland

Alberto Stegeman ontmaskert in Undercover in Nederland een bekende uit de uitgaansscene: MC BadMann a.k.a. #TheCrowdControllah. Hij zou verschillende mensen hebben opgelicht met de verkoop van valse concert- en festivaltickets voor belachelijk hoge bedragen.

valse tickets

Alberto Stegeman laat één van zijn vrouwelijke collega's een VIP-tafel voor Pal Mundo Festival kopen. Ze maken een afspraak om het geld (maar liefst 1600 euro) cash aan hem af te leveren. MC BadMann gaat akkoord, waarna de programmamaker hem voor het blok zet. De MC vertelt zelfs een onsmakelijke leugen om de kaarten aan de man te brengen. Hij beweert namelijk dat er iemand zou zijn overleden en hij zelf uit respect niet meer wil gaan.

Leugens

De MC raakt verstrikt in zijn eigen leugens. Hij zegt in eerste instantie te weten dat de tickets vals zijn, maar neemt dat later weer terug. Vervolgens beweert hij dat hij de tickets verkoopt voor iemand anders, terwijl hij later toch zelf zijn excuses aanbiedt voor zijn daden: ''Ik zal het niet nog een keer doen, dat beloof ik je, sorry.''

En oh ja, of zijn gezicht nog even geblurd kon worden...

Ster advertentie
Ster advertentie