logo
OMG

MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

bron: Pexels
  1. Newschevron right
  2. MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

De Engelse amateurvechtster Saeideh Aletahai is overleden na fataal hersenletsel. De 26-jarige MMA-vechtster overleed afgelopen zaterdagnacht na een verloren gevecht bij het evenement Fast&Furious Fight Series in Southampton. Ze belandde in een kritieke toestand en kwam in het ziekenhuis te overlijden.

Kritieke toestand

Saeideh Aletaha deed zaterdag mee aan het MMA-toernooi en verloor haar wedstrijd op brute wijze. Volgens lokale media stortte zij in en werd zij met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie vertelt dat zijn rond 01.00 een melding kregen om naar het ziekenhuis te komen. Daar werd Aletahai officieel doodverklaard. De politie is een onderzoek gestart naar haar dood.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steun vanuit de organisatie

De organisatie van het sportevenement zei het volgende over de kwestie: "De organisatie betreurt de dood van Aletahai. Na een van onze wedstrijden liep de deelneemster Sai Aletahai een blessure op. Deze blessure bracht haar in kritieke toestand waar ze helaas niet van is hersteld." De organisatie geeft ook aan dat elke MMA-vechter rekening houdt met het oplopen van zware blessures, maar in 99% van de gevallen komt het niet tot zo een tragisch einde.

MMA-Wereld leeft mee

Verschillende personen, vechters en vechtsters betuigden hun steun via social-media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie