Sport

Conor McGregor keert terug als MMA-vechter

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor keert terug als MMA-vechter

Conor McGregor heeft zijn terugkeer in de kooi aangekondigd! Tijdens een persconferentie die donderdagmiddag plaatsvond in Moskou vertelde de excentrieke Ier strak in het pak dat hij terugkomt op zijn beslissing om met pensioen te gaan.

18 januari 2020

Conor McGregor maakte bekend dat hij op 18 januari 2020 in Las Vegas de kooi in stapt tegen een tegenstander. Wie dat precies is, is nog onbekend. Hij gaat er vanuit dat er daarna gevechten zullen volgen tegen Nate Diaz en Khabib Nurmagomedov.

Conor vs Khabib

Met name Khabib Nurmagomedov staat hoog op het lijstje van Conor McGregor als de tegenstander die hij wil pakken. Eind 2018 verloor hij van de Rus. De avond eindigde in een grote chaos waardoor Khabib negen maanden werd geschorst en McGregor zes maanden aan zijn broek kreeg.

"Khabib rent weg"

Natuurlijk haalde Conor McGregor ook alvast uit naar zijn aartsrivaal Khabib. Hij zei: "Het gaat gebeuren. Ik ga niet wachten op die man, want hij staat erom bekend dat hij zich terugtrekt. Hij rende vorige week weg bij de persconferentie in Moskou. Dat zit in zijn natuur. Geloof me, ik ga hem pakken. Waar is hij nu? Ik ben in zijn land en hij is er niet. Typisch."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie