OMG

Vrouw stopt per ongeluk loterijlot in de wasmachine en loopt $26 miljoen mis

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Vrouw stopt per ongeluk loterijlot in de wasmachine en loopt $26 miljoen mis

Wat is er nog zuurder dan een lot voor de loterij kopen en vervolgens net niet winnen? Een winnend lot hebben maar die vervolgens niet meer kunnen inleveren! Het overkwam een vrouw uit Californië. Haar lot was goed voor zo'n 26 miljoen dollar, maar ze vergat het uit haar broekzak te halen en stopte het zo per ongeluk in de wasmachine...

Gescheurd uit de machine

Het winnende lot was een half jaar geleden al verkocht en de vrouw had tot en met gisteren om haar prijs te claimen. "Toen ze haar gewassen kleding uit de machine haalde, was het lot helemaal in kleine stukjes gescheurd", vertelt een vaste klant van het benzinestation waar het winnende lot vandaan komt tegen CBS. Hij kwam de 'ongelukkige winnaar' tegen bij de zaak. "Ze zei dat ze het nog had geprobeerd bij elkaar te plakken, maar dat het haar niet was gelukt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beveiligingsbeelden zijn niet genoeg

Medewerkers van het benzinestation probeerde de vrouw nog aan haar prijs te helpen door beelden van de beveiligingscamera naar de loterij te sturen. Daarop zou te zien zijn hoe de vrouw het winnende lot in ontvangst neemt. Helaas was dat niet genoeg. Om de prijs te innen had de vrouw toch echt het hele lot of op zijn minst een foto ervan nodig.

Toch zijn er niet alleen maar verliezers in dit verhaal. De winkel die het lot verkocht, krijgt een bonus van $130.000 en het prijzengeld wordt naar verluid geschonken aan scholen in de buurt.

Ster advertentie
Ster advertentie