OMG

Stel ontvangt per ongeluk $120.000 en besluit alles te spenden

  1. Newschevron right
  2. Stel ontvangt per ongeluk $120.000 en besluit alles te spenden

Stel je voor: je opent je mobiel bankieren-app en ziet ineens dat er duizenden euro's zijn bijgeschreven op je rekening. Foutje van de bank. Wat zou je doen? De Amerikaanse Robert en Tiffany hoefden hier niet lang over na te denken. Zij kregen ineens $120.000 dollar gestort en in plaats van de fout aan te geven, besloten ze in 2,5 week bijna alles uit te geven.

Oops

Een dikke auto, een camper, een aanhangwagen en twee quads: het stel ging helemaal los met het geld. Ook betaalden ze wat rekeningen af en gaven ze een deel aan een vriend. Totdat twee weken later de bank de vergissing ontdekte en het geld terug boekte. Met als resultaat dat Robert en Tiffany meer dan $100.000 in het rood stonden.

Diefstal

Toen de bank contact zocht met de illegale spenders om te vertellen dat ze alles terug moesten betalen, vertelde Tiffany dat ze het meeste al uitgegeven had. Daar kwamen ze niet mee weg: het stel werd opgepakt wegens diefstal en het houden van gestolen goederen. Tijdens het politieonderzoek gaven de twee toe al die tijd te weten dat het geld niet van hen was. Inmiddels zijn ze op borgtocht vrijgelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie