OMG

Net vrijgelaten boze man rijdt met gestolen busje politiebureau Rotterdam binnen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Net vrijgelaten boze man rijdt met gestolen busje politiebureau Rotterdam binnen

Een man is gisterenavond met een gestolen bestelbusje het politiebureau van Rotterdam binnen gereden. De politie vermoedt dat er opzet in het spel was. De man was namelijk net vrijgelaten nadat hij eerder dezelfde dag was aangehouden voor een "licht feit". Het lijkt er op dat de man boos was om de aanhouding, zo zegt een woordvoerder van de politie.

Geschrokken

Vlak nadat de man gisterenavond werd vrijgelaten stal hij een busje. Niet veel later reed hij dwars door de slagboom via het parkeerdek zo de dienstingang van het bureau binnen. Het pand raakte flink beschadigd, maar niemand raakte gewond. "Al schrik je wel als ineens een busje het pand in rijdt", zo verklaart een woordvoerder over het voorval. "Het had ook anders kunnen aflopen, want het is een bureau. Er lopen altijd wel collega's rond."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klem

De boze man zelf raakte wel gewond. Hij kwam na de actie klem te zitten in het busje. De brandweer heeft hem moeten bevrijden, zo schrijft de regionale oproep Rijnmond. De man is gewond naar het ziekenhuis gebracht en voor de tweede keer die dag aangehouden door politie Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie