OMG

VIDEO: Het ontroerende verhaal van Kelcie en Larry

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Het ontroerende verhaal van Kelcie en Larry

Larry was ooit de ster van het American football team en Kelcie was een fan die hem overal volgde en steunde. Een hechte relatie volgde en jaren later, om precies te zijn op 10 maart 2010, vertelde Larry een vriendin van Kelcie dat hij een ring had gekocht. Een week later zou hij haar een huwelijksaanzoek doen in Disneyland. In de nacht van 10 maart veranderde alles.

Auto-ongeluk

Larry werd in de nacht van 10 maart aangereden door een man die teveel had gedronken. Hij overleefde het auto-ongeluk en strijdt sindsdien dagelijks om dingen te doen die wij als normaal beschouwen.

Kelcie heeft Larry nooit verlaten. Ze ging werken in het revalidatiecentrum waar Larry aan zijn herstel werkte om iedere dag bij hem te kunnen zijn. Larry is het aanzoek nooit vergeten en met een beetje hulp van familie en vrienden heeft hij met exact dezelfde ring het huwelijksaanzoek alsnog gedaan. Check onder de video ook de beelden van de huwelijksdag.

Huwelijksdag

Larry heeft Kelly niet ten huwelijk kunnen vragen in Disneyland en ook een huwelijk in het park zat er niet in. Gelukkig werd het wel een prachtige huwelijksdag. Wil je meer van het echtpaar zien? Volg ze op Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie