OMG

Man bestelt milkshake en krijgt in plaats daarvan een beker vol warme urine

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man bestelt milkshake en krijgt in plaats daarvan een beker vol warme urine

Een Amerikaanse man uit Utah bestelde een milkshake via Grubhub, een soort Thuisbezorgd, maar ontving iets heel anders. Bij de eerste slok die hij van zijn milkshake nam, kwam hij er namelijk achter dat het om een beker met warme urine ging.

Urine

De bestelling van de man bestond uit een milkshake en frietjes van de Amerikaanse Chick-fil-A, die hij bestelde via een speciale app. De frietjes zouden wel naar wens geweest zijn, maar toen hij een slok van zijn drankje nam, bleek dat toch wel anders te smaken dan hij verwachtte. "Toen ik begon met het eten van mijn maaltijd stopte ik een rietje in mijn beker en nam een ​​slok", vertelde de man aan de nieuwsoutlet Fox 59. "Ik ontdekte al snel dat de beker die ik van de Grubhub-chauffeur had gekregen vol urine zat."

De chauffeur heeft bevestigd dat het om zijn eigen urine ging. Naar eigen zeggen zou hij soms urineren in bekers, omdat hij geen tijd voor plaspauzes heeft. Daardoor had hij de milkshake en zijn 'plasbeker' omgewisseld en per ongeluk aan de man gegeven.

Ziek geworden

De man die de 'milkshake' heeft ontvangen, is ook ziek geworden van het drankje. Hij zou een klacht bij Grubhub hebben ingediend, waarna het vier dagen duurde voordat zij contact met hem opnamen. Ook wilde de bezorgdienst maar een deel van het bedrag dat hij heeft uitgegeven aan de bestelling, terugstorten. "Ze hebben maar 18 dollar teruggeven, terwijl ik ook nog bezorgkosten en fooi had betaald", aldus de man.

Ster advertentie
Ster advertentie